דוגמניות שקדים 🌸
מה וכמה ?
👈🏼 2 חלבונים
👈🏼 שקית או 100 גר' אבקת סוכר
👈🏼 כפית תמצית וניל
👈🏼 300 גר' שקדים פרוסים - ניתן להשיג בכל טוב ?🏼
איך?
☀ מחממים תנור ל-160 מעלות.
☀ מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, אבקת סוכר ותמצית וניל.
☀ מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים (התערובת תיראה יבשה וזה בסדר).
☀משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים דקיקים בקוטר 5 ס”מ, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
☀ אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
☀מצננים לחלוטין, מפרידים מנייר האפייה ומגישים.
✓ שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.